. . .

Hur man spelar live blackjack online

 

I början av spelet live Blackjack online, spelarna placera sina insatser på cirkeln på bordet. Dealern delar ut två kort till varje spelare inklusive sig själv / själv. Alla kort av spelarna har sina riktade uppåt. Ett av dealerns kort har sitt ansikte uppåt, medan det andra kortet har sitt ansikte nedåt. Kortet med framsidan nedåt kallas hålkort. Sannolikheten för att dealern har en blackjack är klart om det öppna kort är ett ess eller 10. Om dealern har en blackjack, alla spelare kommer att förlora den runda utom de med Blackjack. Det är vanligt i USA att återförsäljaren med en blackjack samlar förlorande spel och skickar det vidare till andra med blackjack att stärka upp sina satsningar.

Super casino spel över Live blackjack har en lön på 3 till 2. Satsningen uppges som en push om både spelaren och dealern sluta med blackjack. Spelet har också fått sitt namn Tjugoen eftersom 21 är den högsta handen i spelet. Men om både återförsäljare och spelaren bysten upp, är återförsäljare anses som vinnare på grund av den fördel huset. Satsningen uppges som en push om spelaren och dealern uppleva en slips.

Om dealern har ett ess eller en 10-kortet som fram kortet, han / hon låter spelarna bestämma om de vill försäkra sig om att handen mot blackjack. Denna försäkring kommer att minska oddsen till 2 till 1. I händelse av ett ess som den öppna kort, säger dealern spelaren med blackjack att välja “jämna pengar”. Spelaren med blackjack kan acceptera eller avböja erbjudandet. Om spelaren håller för jämna pengar, så satsningen kommer att leda till jämna pengar oavsett om dealern har en Blackjack eller inte. När spelaren beslutar, visar dealern hålet kort. Om det inte är en blackjack spelare spelar sina händer. Spelet avslutas om dealern har en blackjack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *