. . .

 

Är du ute efter att förbättra ditt Texas Holdem spel? Jag vet att jag är, och efter att ha läst många guider holdem poker på internet har jag insett att många av dem är mycket lika och är inte till stor hjälp. En mycket intressant poker system jag provat är MIT Holdem Point Count System. I denna översiktsartikel, jag planerar att förhandsgranska innehållet i detta system och berätta om min erfarenhet av denna produkt.

MIT Holdem Point Count System

Detta system är inskriven i en 7 kapitel nedladdningsbara Ebook, av Ray Seakan, en professionell pokerspelare med 18 års erfarenhet. I inledningen börjar författaren bort genom att tala om sig själv och hur han hade först utvecklat en blackjack, innan slutligen utveckla detta poker system punkt räknas. Jag var personligen imponerad av de författare, med tanke på det arbete han hade lagt ner på att skapa sitt system.

Guiden fortsätter sedan med att förklara sitt system, och varför det fungerar i grunden. Efter att ha läst förklaringen till varför systemet fungerar, jag blev ganska upprörd och övertygade med detta ingående system. Det beslutar för dig ditt handlande baserade på matematiska procentsatser för varje 2-korts hand vinna mot en tabell över motståndare. Det är anpassat för tabell position, antal spelare och hur många motståndare lägga sig framför dig.

Efter att ha tagit alla dessa faktorer i beaktande, kommer du fram till ett antal punkter. De punkter förutom process förklaras utförligt i guiden. Det är 100% mekanisk och kräver ingen prövning från användarens sida. Du behöver memorera den punkt räknar systemet om du inte spelar e-boken öppen.

Kapitel 3 är systemet räknar regler. Det är precis där du lär dig hur du lägger till poäng baserat på din tabell, och sedan din hand styrka. Med ditt härrör antal poäng, om de ligger under ett visst antal, kommer du lägga dig. Det finns tre andra serier av saker som skulle avgöra om du syna eller höja. Sen fortsätter det att köra genom flera användbara exempel för att hjälpa dig förstå systemet bättre.

Kapitel 4 förklarar hur man tillämpar den punkt räkna systemet blind händer. Det ger mycket bra regler för att hålla dig borta från problem i mörkpositionerna. Resten av kapitlen talar om avancerade i MIT Holdem Point Count System.

Slutsats

Efter användning av MIT Holdem Point Count System för flera dagar, skulle jag säga att det verkligen har hjälpt mig att få större framgång med poker. Använda punkt räkna systemet har jag stoppats från att spela händer som jag kanske har spelat på annat sätt och förlorade till slut. Det är också starkt rekommenderat att du inte justera poängsystemet, som jag har haft upplevelser där jag justerat det poängsystem bara att försöka spela fler händer. På lång sikt har jag dragit slutsatsen att det inte lönar sig att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *