. . .

Satsa exchange trading höja insatsen för att minska risken

 

Trading spelet utbyten är en unik pengar att göra tillfälle även om inte alla klarar av att förstå den teknik som krävs för att uppnå en konsekvent inkomst. Detta är ett ganska sorgligt eftersom det inte är längre än den genomsnittliga mannen eller kvinnan som är av rimlig intelligens. En felbedömning som kan hindra framgång är inte att den bästa användningen av de fonder du har till ditt förfogande.

När det gäller lönsam satsning börshandel det finns tillfällen när du måste höja insatsen att minska riskerna. Nyligen har en före detta kollega till mig bad om några råd om handel. Hans mål var att etablera en regelbunden fyra siffra inkomst per månad från sajter som Betfair. Han hade en ganska imponerande start bank för en nykomling som uppgick till fem siffra totalt.

Problemet var hans spel storlekar i synnerhet storleken på dem. När du väl bekantat sig med satsningen börserna hade han antagit en avvaktande attityd till handel med mycket små mängder. Det finns inget fel med en försiktig strategi men så småningom kommer det att komma en tid när du måste ta beslutet att öka din insats. Om du inte vidtar åtgärder då du kommer bara att hålla dig själv tillbaka.

Genom att använda ett högt spel, kan du hålla avslut öppen för kortast möjliga tid. Om du placerat en  £ 2 tillbaka vad med oddset 2,5 och sedan avslutade handeln genom att lägga £ 2 på 2,4 du skulle titta på en avkastning på bara tjugo pence. Men om du hade använt en insats storlek en £ 1.000 sedan skulle du ha gjort en vinst på  £ 100 i några sekunder arbete. Det är hur länge priset rörelsen tar. Det betyder att du bara är utsatta för risker för en mycket kort tid och även då risken är mycket liten.

Erfarna handlare gör detta varje dag de gör en viss summa sedan promenad glad. Det viktiga är att öka dina andelar i en lugn och genomtänkt sätt. Faran är att öka din insats storlekar av för mycket på kort tid kan du göra en del skada på din handel bank. För hög volym handlare rekommenderas en ökning beräknas efter varje kalendermånad förutsatt månaden har varit lönsam.

Om du vill tjäna pengar på vad börshandel sedan förr eller senare kommer den tid då man måste höja insatsen för att minska risk och exponering. Den enda nackdelen är att ha tålamod och vänta på rätt tillfälle att öka din insats. Detta är en beprövad långsiktig strategi som fortsätter att vara framgångsrik för många människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *