. . .

 

Lyckad satsning på Bookmakers, eller framgångsrik handikapps kräver en betydande mängd av läxor och ett systematiskt tillvägagångssätt för spel och pengar förvaltning. Lönsam spel på bookmakers spel har sitt pris och du måste vara beredd att sätta i gång och forskning.

Top Bookmakers visar dig några av de saker du behöver veta för att göra bättre val och vinna mer pengar den här säsongen.

1. Alltid vända sig till bookmakers spel i form av en hel säsong.

Försök inte att vinna stort på ett spel och sätta dina mål för att vinna fler spel än du förlorar i det långa drag med en hel säsong. Om du menar allvar med framgång måste du göra en plan och förbli disciplinerade. Du bör planera rätt insats storlek på varje lek eller spel. Du ska aldrig riskerar mer än 5% av din bankrulle på någon lek. Jag skulle gissa att de flesta bookmakers spelare satsar för mycket på varje spel och ber er att inte falla i samma fälla.

2. Begränsa din vecka spelande val ner och gör kvalitet spel.

Begränsa din vecka spelande val ner till högst sju matcher per vecka. Det är en sällsynt vecka då mer än några spel kommer att stå ut som bra spel värden. Hitta dessa spel och du bättre dina odds för att vinna mer än du förlorar. Oavsett vilket system du använder för din bookmaker vadslagning kom ihåg att hålla det enkelt. Du vill inte oroa sig så mycket om hur mycket varje spel är värt och glömmer att handikapp. Om du vill bli framgångsrik på sportspel komma ihåg att pengar förvaltning kommer att vara viktigt.

3. Leta efter bästa tidiga Moneyline och punkt värderingar sprids på säsongen.

Dra nytta av tidig säsong punkt sprids och pengar linje värde före odds beslutsfattarna har haft en chans att komma ikapp med vilka lag som är heta och vilka lag som inte är det. Under den tidiga delen av en säsong, blick för lag som spelar mycket bättre eller sämre än väntat att få ditt bästa värde. Många nybörjare handicappare koncentrera sig på hur ett lag som utförs föregående år, men i denna tid av begränsningar lönetak och konstant listan omsättning, team utföra aldrig på samma nivå i två år i rad. Dessutom lag som utvecklats väl under föregående år är inte längre ett bra värde eftersom du är om ett mycket högre pris med dem, särskilt i början av nästa säsong. Starta ditt handikapp analys innan säsongen börjar så att du kan vara redo att dra full nytta av de första veckorna av säsongen.

4. Hitta de bästa oddsen och linjer spel.

En sista plats för att söka värde är i linje själv. Med hundratals online bookmakers som redan finns, och mer växer upp varje säsong, handikapps linjer och sprider punkt kommer att variera från en bookmaker till nästa. Med flera ställen att handla för bästa linjerna erbjuder spelarna en extra punkt på många spel. Några extra vinster som skulle ha varit skjuter och skjuter som skulle ha förluster kan göra en enorm skillnad i ett handicapper slutresultat i slutet av en säsong. Några minuter av shopping runt för en sista chans att ytterligare värde kommer att göra vissa att du får de bästa oddsen för ditt spelande dollar.

5. Använd forskning inte trender.

Den första typen av en bookmaker spel metod där man forskning så mycket som möjligt om lag och spel särskilt väga alla relevanta materiella faktorer så gott du kan, och komma fram till din bästa gissning att det troliga resultatet. Nyckeln till denna metod är mycket forskning. Ju mer informerad din åsikt eller intuition är, desto bättre.

Den andra metoden innebär att leta efter specifika tendenser som finns att träffa på en större än chansen nivån, och sedan spela de spel som passar dessa tendenser. Den överväldigande majoriteten av sådana tendenser har liten eller ingen automatisk helst värde. En anledning jag säger detta är eftersom det finns ett oändligt antal möjliga trender som denna, så naturligtvis kan du alltid gå tillbaka efter den faktiska och hitta så många du vill som har drabbats at en förvånansvärt hög andel. Men du vill identifiera de som kommer att fortsätta att slå på den ovan chans procent, och det är en mycket svårfångad uppgift. För alla avseenden, ignorera trender och koncentrera sig på att försöka lista ut vem som är det bättre laget och hur mycket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *