. . .

Tips för roulette hur man vinner på roulettebord online och offline

 

Ofta det enda som en ny spelare behöver efter att få förbi grunderna och vinna några matcher är några solida tips för att hålla dem fokuserade. I huvudsak roulette är ett hasardspel och sannolikhet, men det finns några tips för att öka dina chanser. Här är några av mina bästa tips för roulette, som även om de inte kan göra dig till miljonär, bör ställa dig på rätt spår för att få en bra vinst förlust förhållande:

– Vet tabellen gränser. Varje roulette bord har ett minimi-och högsta vadslagning belopp, så att inte gå till ett bord tänkande du bara att satsa fem dollar och få övertalas att spela mer.

– Detta leder till min andra tips. Bara satsa vad du är bekväm med. Seriösa spelare inte satsar för att visa upp, satsar de att göra en vinst, om det är $ 2 eller $ 2.000. Det är också en god regel att ge dig själv en viss summa du är villig att förlora innan du promenerar bort, så att du inte behöver remortgage huset.

– Få värmas upp och få en känsla för tabellen genom att göra minsta insatsen på antingen udda eller jämnt. Det är enkelt och ger dig som magkänsla om huruvida du gillar eller ogillar bordet. Detta är naturligtvis bara stötande.

– Vara chef i ditt eget marker. Nya spelare kan ibland återförsäljaren att hålla sin ursprungliga insats på plats samtidigt som det godkänner det vinnande marker de ger dig. Du kan flytta den där du vill!

– Du skulle bli förvånad över hur många återförsäljare komma in i en uttråkad och repetitiva sätt att släppa bollen och du kan ofta finna det lättare att förutsäga var det landar. Vissa återförsäljare också suppleant vissa typer av utsläpp.

– Tips för roulette alltid de klassiska Martingale systemet. I grund och botten om du förlorar, dubblar du upp nästa satsning för att få tillbaka förlusten. Problemet är att din förlorar ström kan gå utöver din bank eller så kanske du träffar bordet gränsen. Det är bättre att använda den här med mindre vadslagning belopp.

– Spela europeiska bord med bara en nolla. Det ger dig bättre odds som amerikanska tabeller har två nollor. Båda typer av bord finns i USA men så oroa dig inte.

– Låt inte ditt sinne lura dig. Till exempel när 6 svarta har gått i rad ditt sinne kan börja säga (tänk om det är ett trick, bet svart igen). Sunt förnuft råder, satsa röd. Aldrig komma in på ett argument med ditt sinne.

– Öva på en fri roligt bord.

– När du har en rimlig vinst endast spela med dem och hålla din ursprungliga balansen säker. Sedan det värsta som kan hända är att du gå hem med din start balans.

– Det är bättre att använda välkända online kasinon eftersom du inte kan se det inre arbetet i en webbplats. De får inte välja nummer slumpmässigt eller bara kunde få dig att förlora varje gång.

Övergripande bara ha en bra tid. Njut av rusningen men låt det inte styra ditt liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *